infomomenten

De Opvoedingswinkel organiseert regelmatig informatieochtenden of –avonden voor ouders en andere geïnteresseerde opvoeders over verschillende thema’s: naar de kleuterschool, meertalig opvoeden, pesten, huiswerk maken, een puber in huis…Kijk voor het actuele programma in de kalender.

Wil je op je school, in je buurthuis, in de lokale bibliotheek of op een andere plaats een infomoment of een ouderavond organiseren? In samenwerking met de Opvoedingswinkel kan de Gezinsbond die voor je organiseren. In bijgaande catalogus vind je de verschillende onderwerpen voor jonge en voor oudere kinderen. Voor advies bij je keuze, prijzen en voorwaarden kun je contact opnemen door ons te mailen of te bellen.

Ook is het mogelijk om met samen met vrienden of familie bij jou thuis een avond te praten over een opvoedkundig thema. De Opvoedingswinkel zorgt voor een gespreksleider die kennis van het onderwerp heeft. Er zijn avonden gericht op jonge kinderen en avonden voor ouders met tieners. Bovendien zijn er thema’s speciaal voor grootouders!
Klik op de woorden voor meer informatie of bel naar 0483 38 54 17

Samen met andere ouders uitwisselen over een opvoedkundig onderwerp kan bovendien in de oudercafe’s die de Opvoedingswinkel aanbiedt in samenwerking met Hopon. Op veel Brusselse scholen worden deze cafe’s al aangeboden. Doet de school van uw kind nog niet mee? In bijgaande catalogus vind je de verschillende onderwerpen, print hem uit en vraag de directie om contact op te nemen met Hopon: 02.421 7991